Julebuffet 2021

Det nærmer seg jul, og tradisjon tro har jeg satt sammen en frodig og fargerik julebuffet.

Jeg vil at julebuffeten min skal være et spennende alternativ til tradisjonell julemat,og som alltid har buffeten min en smak av norsk jul og Middelhavet i skjønn forening.

Det blir ikke jul på Fira uten den italienske ribberullen Porchetta, så den blir selvsagt med i år også.

I tillegg er det noe kjent og noe nytt av året. Lokale, prisvinnende produkter hører selvsagt også med!

Desserten i år er julepannacotta med frisk bringebærsaus.

Julebuffeten består av:

  • Porchetta – italienskinspirert ribberull (varm)
  • Italienske spekepølser
  • Rosmarinstekte småpoteter(varme)
  • Whiskygravet laks
  • Sennepsaus
  • Vintersalat med bla klementiner & valnøtter
  • Konrad ost fra Stavanger Ysteri (årets ost 2021)
  • Kjeks til ost
  • Fikenmarmelade
  • Appelsinmarmelade med anis
  • Rødløksmarmelade
  • Knekkebrød
  • Nybakt landbrød

Pris restaurant kr 700,- per person (min 6 personer) inkluderer:

Julebuffet, dessert & velkomstgløgg

Pris catering:

Julebuffet kr 475,- per person ( min 10 personer)

Julepannacotta m/bringebærsaus 115,- (min 6 personer)

You may also like