Julebuffet 2018

Årets julebuffet er nå klar! Noe vil være kjent fra fjorårets buffet, men i år har jeg vendt blikket hjemover og har flere lokale produkter. Jeg oppdager stadig nye spennende produkter både lokalt og i landet forøvrig og det er  jo ekstra stas å kunne servere kortreist mat.

Julebuffeten 2018 består av:

  • Porchetta, italienskinspirert ribberull (varm)
  • Spekeskinke fra Suldal
  • Spekepølser fra ASK
  • Timianstekte poteter (varme)
  • Rødbete- og pepperrotgravet laks
  • Sennepsaus
  • Salat med pære & karamelliserte nøtter
  • Lokale oster
  • Kjeks til ost
  • Valnøtthonning med aprikos og rosmarin
  • Marmelader
  • Rødløksmarmelade
  • Oliven
  • Hjemmelaget brød
  • Knekkebrød
    Pris restaurant kr 585,- pr person (min 6 personer)

Pris restaurant inkluderer : Julebuffet, velkomstgløgg og dessert

          Pris catering kr 395,- pr person ( min 10 personer)

You may also like