Det nærmer seg jul, og tradisjon tro har jeg satt sammen en frodig og fargerik julebuffet.
Jeg vil at julebuffeten min skal være et spennende alternativ til tradisjonell julemat, og i år har den en nordisk vri med bla honningglasert juleskinke og rødbetemarinert gravlaks med pepperrotkrem.
I tillegg er det fargerike julesalater, lokale oster med godt tilbehør mm.
Desserten er julepannacotta med frisk bringebærsaus.
Julebuffeten består av:
- Honningglasert juleskinke
- Potetsalat med sennepsdressing
- Rødbetemarinert gravlaks
- Pepperrotkrem
- Ovnsstekt drue- og rosenkålsalat
- Fiken- og appelsinsalat med fennikel
- Lokale oster
- Kjeks til ost
- Bjørnebærmarmelade med julekrydder
- Valnøtter i honning med aprikos og rosmarin
- Syltet løk
- Knekkebrød
- Nybakt landbrød
Pris restaurant kr 750,- per person (min 6 personer) inkluderer:
Julebuffet, dessert & velkomstgløgg
Pris catering:
Julebuffet kr 480,- per person ( min 10 personer)
Julepannacotta m/bringebærsaus 125,- (min 6 personer)