Vi er i gang!

Noen dager klaffer bare alt, og i går var en sånn dag. FIRA skulle offisielt åpne og premieren skulle foregå på Gatematfestivalen ved Kinokino.Vi våknet til sol fra skyfri himmel og så ut av vinduet at innspurten av riggingen til festivalen var i full gang. Selv hadde vi også de siste forberedelsene igjen før vi var klare til innsats.

Da det hele braket løs kl 11 var folk allerede begynt å strømme til, og derfra og ut var det folkefest i sola hele dagen. Vi ble møtt av overveldende mye varme, begeistring og nysgjerrighet på konseptet vårt og er dypt takknemlige! Takk også til Kinokino som gav oss en sjanse og tok FIRA med usett. Takk til hyggelige naboer, og ikke minst til teamet som besto av datter Ingse og niese Fanny. Den vakre og blide unge damen med kandisert eple er niese Nora.

Nå gleder vi oss bare til neste år!

You may also like