Ingen sommer uten sommerbuffet!
Sommerbuffeten er blitt en kjempehyggelig tradisjon som flere av dere kommer tilbake til hver sommer.
Jeg har som alltid satt sammen en frodig, fresh og fargerik buffet med smak av Middelhavet!
Tradisjon tro er noe kjent og noe nytt.
Sommerens velkomsdrink er Hugo Spritz som er en frisk sommerdrikk med smak av hylleblomst, lime og mynte.
Desserten i år er ingefær- og honningmarinerte jordbær med vaniljeis.
Sommerbuffeten består av:
- Italienske kalvekjøttboller med fennikel & parmesan (varme)
- Sommerlig salat med bresaola, cantaloupemelon, parmesan & granateple
- Potetsalat med ovnstekte poteter, reddiker og rucculapesto
- Italienske spekepølser
- Lokale oster
- Ristede hasselnøtter i akasiehonning
- Pesto
- Frukt & bær
- Marinerte oliven
- Rabarbramarmelade med chili
- Rustikke knekkebrød med havsalt
- Landbrød
Pris restaurant kr 750,- pr person ( min 6 personer) inkluderer:
Hugo Spritz velkomstdrink, sommerbuffet og ingefær- og honningmarinerte jordbær med vaniljeis.
Pris catering:
Sommerbuffet kr 450,- pr person ( min 10 personer)