Catering

Supper:

Alle supper leveres med nybakt gjærbakst & smør

Ungarsk gulasj

kr 165,- pr person

Indisk kyllingsuppe

Kr 155,- per person 

Italiensk minestronesuppe

kr 165,- per person

Fiskesuppe med reker & blåskjell

kr 165,- per person


Salater:

Alle salater leveres med nybakt gjærbakst & smør

Cæsarsalat

med kylling & bacon
Kr 175,- per person

Pastasalat

med kylling & bacon
Kr 165,- per person

Pastasalat

Vegetar
Kr 155,- per person

 

Varme retter:

Lasagne

med salat, vinagrette, brød & smør
Kr 195,- per person

Boeuf Bourguignon

med potet- og sellerimos
Kr 225,- per person

Kalvegryte med spinat

med potetmos & ferske aspargesbønner
Kr 245,- per person

 

Anretninger:

Spekemat

med potetsalat med rødløk & kapers, salat, rømme, brød & smør
Kr 245,- per person

Osteanretning

Et utvalg oster med karamelliserte valnøtter, marmelader, frukt, brød & knekkebrød
Kr 195,- per person

Italiensk buffet

Italiensk spekemat
Potetsalat med rødløk & kapers
Kalvekjøttboller(varme)
Småpoteter (varme)
Fylte pannekaker med spinat & ricotta (varme)
Lakseruller
Tomat- og løksalat
Italienske oster med karamelliserte valnøtter & marmelade
Marinerte mozzarellakuler
Hjemmelaget oliventapenade
Oliven
Vinagrette
Hjemmelaget brød
Knekkebrød & grissini
Kr 375,- pr person ( min 10 personer)

 

Dessert:

Alle desserter leveres i porsjonsformer

Panna cotta

med bærsaus og/eller friske bær
Kr 95,- per person

Mokkafromasj

Kr 85,- per person 

Tiramisu

kr 85,- per person

Sitronpai med italiensk marengs

kr 95,- per person

 

Kaker:

Fransk sitronterte, 28 cm

med italiensk marengs
Kr 550,-

Pavlova, 28 cm

Med krem & sjokoladekrem.
Pyntes med frukt & bær
Kr 480,-

Festkake, 24 cm

En kake for de store anledninger
Bringebærmousse på nøttebunn kantes med sjokolade og
pyntes med masse friske bær
Kr 580,-

Gulrotkake, 28 cm

Kr 450,-

Vannbakkelsstang ( 10 pers)

Kr 285,-

Hjemmelagede makroner

Eske med 8
Kr 120,-
Eske med 4
Kr 65,-

Biscotti

Pose med 165 gr ( ca 12 stk)
Kr 75,-

Betingelser:

Minimum 6 personer (unntatt italiensk buffet – minimum 10 personer).
Jeg må ha bestillingen senest kl 12 dagen før på hverdager
og innen torsdag kl 14 til helgen.
Alle endringer av bestillingen må skje innen 24 timer før avtalt levering.
Jeg tilpasser maten for allergikere og lager gjerne vegetar/veganmat.

Utkjøring:

Sandnes kr 150,-
Utenfor Sandnes kr 300,-
Maten kan selvfølgelig hentes hos meg hvis ønskelig.