Matauke på en grå maidag

På en lørdag uten Proseccolunsj eller andre selskap på programmet, og med en hektisk uke i vente passet det bra å bruke dagen på å produsere nye  marmelader. For en radiojunkie som meg er det å tilbringe en grå og vindfull dag på restaurantkjøkkenet i godt selskap med NRK P1 noe av det hyggeligste jeg kan tenke meg. Når kjøkkenet i tillegg er fylt av de deiligste dufter kan man rett og slett bli litt salig. Jeg har laget mer av den populære chilimarmeladen med appelsin og appelsinmarmeladen med gulrot og anis . I tillegg har jeg prøvd meg på et nytt jordbærsyltetøy med appelsin, og er veldig fornøyd med resultatet. Dette skal jeg bla servere sammen med scones og clotted cream neste søndag på huskonserten med Afternoontea . Alle marmeladene mine kan kjøpes her hos meg, og jeg har flere faste kunder som er innom og handler med seg enten de skal ha gjester, trenger en vertinnegave eller bare vil kose seg med gode oster med deilig tilbehør.




 

You may also like