Sprudlende damer på lørdagslunsj

Jeg koser meg med å ha åpnet hjemmerestauranten og har hatt besøk av både urtedamer, syngende menn og togreisende Stavangerdamer, så dette lover bra!

I går hadde jeg staselig besøk av mor og hennes venninner på italiensk lunsj med bobler. Dette er voksne damer som jeg har kjent store deler av livet og som alltid har støttet meg, så jeg har gledet meg lenge til denne dagen! Inspirert av det fantastiske været startet vi i hagen med Spritz som for meg er selveste smaken av sommer, sol og Italia. Lunsjen besto av diverse italienske delikatesser som bla. parmaskinke, spekepølser, oster, fylte pannekaker, husets variant av caprese , oliven, tapernade og  ciabatta. Selvskreven drikke var selvsagt Prosecco!

Lunsjen ble avsluttet med panna cotta med bringebærcoulis og biscotti. Det var en fornøyelse å ha damene på besøk, og vi har allerede avtalt tid for julelunsj.